torstai 8. maaliskuuta 2012

Helsinki wiikonloppu


Ajattelin tulla nyt näyttämään mun löydöt helsingistä ja muutenkin laittaa pari hassua kuvaa reissusta.Gina Trico n. 40 e. 
    Farkuut on justiin ne mitä oon ettiny ja tykkään ihan mielettömästi :)

H&M 9.95 e.

                                                           
                                                                          Vila n. 17 e.


kannatti maksaa <3
Kappahal 24.95  6.95 e.... hihi kakeki pääs kuvaan .
... ja pari pikku juttua :)

Voisin laittaa tänne miljoona ihanaa kuvaa , mutta tuskinmpa jaksan joten koitan saaha serkkuilu fiilikset pikku pikku kuva pakettiin.

<3

mullon karkki O__O
Kun päästiin perjantain helsinkiin mentiin kyllä ihan samani tien nukkumaan junamatkan jäläkeen. Muumilakanoihin tietty ..:)
Lauvantai oltiin kyllä niin tehokkaasti kaupoilla että iha hirvittää. Kengät kulu puhki ja kunnon reisi lhas treeni tuli vedettyä. Pongattiin sieltä muuten JONE NIKULA, vittu kun on paskanen jätkä :D Ja illalla kun lähettiin ostamaan Makuunista karkkia nii hengailtiin Salkkari  Moose Jirin kanssa samalla karkki hyllyllä, periaattessa ollaan niinku melkeen kavereita siis sen kanssa ;) Sunnuntaina kävästiin Suomen linnassa, ajeltiin ratikoilla ja pari hätä ostosta käytiin tekemässä. Maanantaina onnistuinki välttämään koulun ku ei saatu aikasemmin junaa kotia :) sääli.... Ens kerralla lähetäänki sitte kesällä tyttöjen kanssa reissuun !'


kermavaahto kaakao !

tulipas pitkä mutta ei se mitään meinaa, öitä nää unissas ötököitä <3

p.s. Juksuki tulee huomenna takasin <3

                                                 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !