sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Elämä on juhla.

Nyt teen varmaankin jonkun blogaajien megamoka. Yleensähän täällä luetaan, että kuinka hyviä salaatteja on syöty, kuinka jokaisesta vuodenajasta löydetään jotakin kivaa ja kaikki on kiitollisia ja onnellisia. Ja mä aijon nyt tasantarkkaa kertoa, että mikä kaikki mua vituttaa.

Mua on ärsyttäny koko viikonlopun mm. kaikki. Ulkona on kylmä ja mä vihaan kylmää. Syksy on tehny aika selväks sen, että se on nyt oikeesti täällä. Hiukset alkaa mennä sähkösiks ja voin olla aika varma, että se täydellinen takki jonka löysin, on mennyt jo. Voin myös kertoa, että en tosiaankaan oo koko viikonloppuna tehnyt mitään muuta hyödyllistä kuin se Zumba. Tänäänki oon istunut vaan koneella huoneessa. Mihin nuo tunnit oikeen menee ? En oo nauttinut mitään terveellistä ihanan freshiä ruokaa vaan mätönnyt pihvejä ja sipsiä <3 mm. Mua ärsyttää osan ihmisten käytös ja vielä enemmän mua ärsyttää se, että se  ärsyttää mua. Syysmasennus ja ahdistus tervetuloa pitkästä aikaa !

Ehkäpä tähänkin viikonloppuun on mahtunut semmosia pieniä kivoja pilkahuksia. Esim oon ollut Marin kanssa ja heittänyt maailman paskinta läppää ikinä. Höhö.


Ehkäpä syksyssä on se kivaa, että saa käyttää pipoja ! Huonot hiuspäivät vähenee kummasti.


Pitkän yrittämisen jälkeen saatiin ku saatiinki Marin kanssa meistä normaali, siedettävä kuva ! Ja yleisö hurrrrraaa !


Ja loput olikin jotakin tän tyyppisiä...


No one eats my eucalytus..


Uskon, että nää riittäää....:)

Ei mutta loppujen lopuks valtakunnassa kaikki ok.
4 kommenttia:

 1. jooo syksy on perseestä. tuo pimeys alkaa ahistaa ja ulkona on harmaata ja kylmää. mullakin alkaa tuo syysmasennuskausi tehä tuloaan pikkuhiljaa :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta ..:s Mutta Laura piä mieli korkialla ! Kun on talvi tai syksy niin on aina mahollisuus ostaa uusia vaatteita ;)... koska on pakko, siis.

   Poista
 2. haha toi eka kappale on kyllä totta :D mä en kestä kun kaikki yrittää löytää tästä sateisesta syksystä jotain kivaa, tää on ihan kakkaa! pimeetä ja märkää ou jee ei auta kynttilät ja viltin alla vietetyt illat :D hih, kiva postaus tää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta :D terv. ikuinen syksyn ja talven vihaaja.

   Poista

Höpöset piristäkää mua !