sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Paljon onnea vaan.. ja paluu arkeen.

Elikkäs perjantaina vietettiin meijän Marin seittemäntoista vuotis synttäreitä ! Ilta oli mukava, pientä draamaa lukuun ottamatta, mutta musta tunttuu, että muillakin oli hyvä fiilis. Uskon että synttäri sankari tykkäs lahjoista mitä sai ja silläki oli kuitenki vähän kivaa <3 Haikea huomen on vaan yhten päivän ongelma :)


Enempää kuvia en vaan voi laittaa koska 167 kuvasta kaikki aivan järkyttäviä !  Ehkä te pärjäätte, mutta voi kertoa, että naapureihin tutustuttiin, pelattiin keilapeliä, tanssittiin gangam styleä.. rajusti.. pari merimiestä oli messissä ja tunnelmaa riitti.

Tämä päivä onkin kulunut lähes yhtä mahtavissa fiiliksissä ! Jippii. En oo saanut aikaan yhtään mitään. Ainiin, purkkihernekeiton tein.


Koulujen alussa en  jotenki jaksanut ajatella, että ammatiselta puoleltakin tulis läksyä. Tai tiesin sen, mutta en sisäistänyt. Tehtäviä on ihan tarpeeksi ja välillä liikaakin kerralla. Sekään ei olisi ongelma, mutta voitte kuvitella kuinka fiksuja nuo tehtävät on jos kiisseleiden tekemisestä, suurustamisesta, resepteistä, kasvisten kypsymisajoista sun muista kertaalleen harjoteltujen ja kirjotetuitten asioiden UUDELLEEN kertaamisesta saadaan 11 sivua tehtäviä? Mitä helvettiä?

Voisin ettiä siis kinnostus kiikarit ja koittaa keskittyä näihi. Ei jaksa, ei pysty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !