maanantai 26. elokuuta 2013

Blockfest '13

Hennan kanssa alettiin viime vuoden mahtavan festri kokemuksen kautta mittimään jospa tänäkin vuona eksyttäis Tampereelle Blockeihin, ja kun esiintyjät saatiin tietoon nii päätöstä ei tarvinukkaa sen kummemmin miettiä. Lähettii mahtavan tyttö porukan kanssa liikenteeseen ja oli kyllä oikeen lepposta!
Perjantaina startattiin Satun pikku audilla Tampereelle päin ja hotellille päädyttiin ehjänä, mutta helvetin nolona, kun jouduttiin kävellä Stokan kosmetiikka osotteen läpi pussit kilisten ja mäyrät kainalossa :D Ei helvetti.
Perjantaista jäi käteen Juju ja tää paljon huudettu WUUTANG sekä kunnon tanssilattia ja DJ ! Oon varmaan tosi nolo, mutta en ollut ikinä enne ees kuullut tästä wutang yhtyeestä. Läpällä sitä sitte huudeltiinki koko viikonloppu. Paska huumori on parasta huumoria. Haha.
Lauantaina upeita keikkoja ja muutenki tosi lepposta meininkiä. Ja tietenkin ruokaa pizzeeriasta, joka oli miejän omppu hotellia vastapäätä. Siittä pizzeeriasta muodostu vähän semmonen meijä kantapaikka tolla reissulla.
Sunnuntaina kun saavuttiin kotiin, ei vois fiiliksiä mikään kuvata paremmin kuin, väsynyt, mutta onnellinen.
Koko viikonlopun viidenteen kerrokseen käveleminen (hissit poissa käytössä. Kiitos häriköt) Perjantaina 5 aikaan tanssimasta palaaminen ja koko lauantain tamppaaminen vei aika tehokkaasi jaloista hapot.

Iso kiitos tytyille ja taidanpa ottaa lehtipihvin sijasta viinaa. Tai sitte vaan sen lehtipihvin..

Kuvat Hennan kamerasta ja Blockfestin sivuilta!
Perinteinen tyttöjen hotellihuone? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !