keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Don't say 'why me', say 'try me'

Rakastan päiväunia. Rakastan myöskin huomista vapaapäivää vaikka se onkin tyhmästi keskellä viikkoa, mutta ei sen väliä. Saa nukkua myöhään, eikä tarvi jäädyttää pesrsettä pyörän penkkiin puoli kuuelta niinku tänä aamuna. Huomenna ainakin käyn kirpputorilla, moikkaan Aleksia pitkästä aikaa ja combat. Kuulostaa hyvältä tän lusmu päivän jälkeen.
Aamulla ylös, töihin, kotiin, rokiin, nukkumaan. Siinäpä aikalailla tiivistettynä mun viime päivät joten, sorry mitään mielenkiintoista kerrottavaa ei ole. Tuntuu, että ne päivät vaan menee ohi ja silti, tässä samassa paikassa päivästä toiseen. Taian olla nyt aika väsynyt henkisesti ja fyysisesti, joten vielä lisäten, vaikkakin vapaapäivä on keskellä viikkoa, ei se vois tulla parempaan hetkeen. Tää alku viikko on muutenkin pyöriskelty aika matalissa vesissä. Osaksi oman tyhmyyden takia, mutta musta tuntuu, että jo kesällä tutuksi tullut ahistus on saattanut vaikuttaa siihen, että monet asiast on vaikuttanut tosi vaikeilta ja no, lohuttomilta..
 No keskitytään positiivisiin asioihin jotka on että...
 a. Eilen käveltiin Roosan kanssa 2 euron jättisipsipussi tarjouksien ohi, myöhemmin taltutin viholliseni, tarjous suklaan.. :|
 b. kyseisellä kauppareissulla ostin hedelmiä ja kermaa ! Niin ylpee itestäni...:D Ruoka on hyvää ja oon heikkona siihen kuten olette ehkä huomanneet alemmasta postauksesta.
 No tiistai iltana sain pitkästä aikaa naurut jotka tuntu mahasta asti, kun levottomuus, väsymys ja yläkerran tytöt yhistettiin. Samalla yhistettiin myös mun kerma ja mansikat, Roosan rahka... taisin tehä huonon diilin.. No ei, hyvää jäähilerahkaa ! hih.
And now i can tell you that, tänään pienessä mielessä ei edes käynyt lähteä tekemään minkäänlaista urheilusuoritusta vaan otin ihan iisisti kokopäivä. Huomenna taas paremmalla innolla.
Haluan vaan nukkumaan ja toivon, että kun aamulle herään tää naputus ois poistunut päästä joka saa ajatukset miinukselle !

Sitten semmonen, että mitenkäpä koette jos tekisin esim. kerran viikossa ikään ku päivityksen viikon liikkumisista? :--) Ärsyttäiskö semmonen vaa hirveesi ku 'leijutaan' liikkumisilla vai toisko kivaa pikku motivaatiota seurata muittenki liikkumisia? Jonkinnäköstä päiväkirjaa liikkumisista tänne aijon joka tapauksessa pitää, koska saan siten pidettyä itteni paremmin ruodussa :D Joka tapauksessa...

...Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite

 
Unohin molemmat kamerat patanaan viikonloppuna.. hehe.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !