tiistai 18. kesäkuuta 2013

Haikeus

Kesä menee vaan eteenpäin. Käyn välillä fifistelemässä tyhjässä kaupassa mopin ja  ämpärin kanssa musiikin tahtiin luututessa ja välillä ajan nurmikkoa toivoen, että aurinko paistais mun ihosta ruskeamman.
Viime yö oli ensimmäinen omassa sängyssä nukuttu neljä'än päivään. Oon ollut kattomassa elokuvia yö myöhään asti, suunnistanut sieltä salille, lähtenyt pikkukiukkuna rättiväsyneenä Perhoon, viettänyt sielä köllien ja kikattaen pari yötä, pyörähtänyt Jyväskylässä ( mieluusti olisin lähtenyt Tampereellekkin, ihan vaan pyörähtämään, jos muut olisi innostunut ajatuksesta myös.. ) ja siivonnut minikotia näyttöä varten.
Ei, mikä haikeus kun kämpän huoneet on tyhjillään, lukuun ottamatta mun sohvaa ja hyllykköä.
Tulee eittämättä (... ihana pasilan elokuvakriitikko <3 'tulee eittämättä mieleen..') mieleen alkuvuosi, kun mitä ihmeellisempää porukkaa tuli käymään kahvilla aina jonkun tutun mukana, myöhemmin tosin monesta muodostui ihan vakio vieraita jotka oli aika vakiovarusteita meiän olohuoneen maisemassa.
Koe viikolla kun pojat keitti meille kahvia ja hyvällä tuurillakin tiskas, samat pojat myös tulivat asuntolasta meille nukkumaan humalaansa pois, yläkerran tyttöjen kanssa tehtiin vaihtiksia ruuan kanssa, että kaikki saa kelpo aamupalan, muutamat pippalot, jolloin meidän asunto täytty ihme porukasta, glitteriä vapun jälkeen jokapaikassa, vappu serpenttiiniä vieläkin listojen välissä synttäreiden jäljiltä.
Voin kuvitella asuntolan valvojien raivon mua ja Jenitaa kohtaa kun joka toinen asuntolalainen (okei, okei, niitä on ehkä joku 6-8?) soittaa ilta kymmenen jälkeen, että ' ollaan tytöillä kattomassa elokuvaa, tullaan tän jälkeen' tai jotain muuta vastaavaa.
Muistan kuinka onnellinen olin kun saatiin nimet paperiin kun tuota kämppää vuokrattiin, muistan kyllä myös sen miten nukuttiiin hupparit päällä kun ensilumen aikaan patterit alko reistaamaan ja siellä oli niin saatanan kylymä !
Ja se kysymys; mihin muutat syksyllä? Noh, en todellakaan tiedä. Asuntoa pitää alkaa katsomaan nyt jo kovastikkin, mutta hinnat ovat vain niin kovia. Ehkä asuntolaan, ainakin aluksi ellei kämppää löydy. Toivotaan parasta.
Hyvät jussit nyt etukäteen ! Olkaa nätisti ja varovasti :)


pikku koti alku syksystä oikein siistinä


pikku koti on myös kokenut kovia...


pikku koti nähnyt monenlaisia vieraita...


Oli siellä välillä kaunistakin.


4 kommenttia:

  1. pikkukoti oli toinen koti, johon pääsi aina pakoon. yy tulee oikeesti aika ikävä tota. varsinki fättistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun uudesta kodistaki tulee turvakoti kaikille onnettomille ja onnellisille sieluille.

      Poista

Höpöset piristäkää mua !