maanantai 6. helmikuuta 2012

Viimeviikko meni K-marketissa TET:ssä ja voin sanoa että oli kyllä tavallaan aika kivaki päästä taas kouluun, vaikka ei sielläkään kovin herkkua oo ollu. Tänään meidän rehtorimme piti koko koululle kurinpalautuksen ja voitte kuvitella miten paha rappiopesäke olemmekaan suomen hyvinvointivaltiossa. Niinpä.
No viikonloppu meni iha kivasti. Perjantaina en mennyt  työharjoitteluun kun ei vaan jaksnau ja oli vähän sairas olo. joo varmaan  ja oltiin Jukan kanssa meillä ja mässättiin sipsejä seka alotettiin meijänt uleva Harry Potter putki ! Aiotaan kattoa ne kaikki nyt läpi :)  Ja lauantaina päätin lähtiä sitte pitkästä aikaa viihteelle :D siittä oli kyllä viihde kaukana.. Muisti pätkäs poikki, mutta muistan taas että miks ei ollukkaa kiva vetää ihan suoraan sanottuna perseitä olalle. Ikinä ollu semmosta olo kun oli sunnuntai aamuna. Ja voin vaan kuvitella kuinka kauheeta Jukalla on ollu olla mulle ja Jenitalle kuskina..:D I do not get drunk - i get awesome. Tällä kertaa ei mennyt ihan näin.

Jukka on tosiaan saanut armeijasta sitten lykkäystä pari vuotta, että kun se ilmestyy useemmin näihin mun blogeihin niin älkää ihmetelkö :) Olihan se ihana saada alokas takasin sieltä, mutta ei se paha ois ollu jos se nyt sne puolivuotta olis ollut siellä.

Tätä maanantai päivää vois piristää äiskän tuliaiset (toivon mukaan saan !) kun se tulee Virosta. Tässä on ollu päällä kauhea sairastus kierre enkä oo tehny mitään fiksua, niin tänään pakko mennä jumppaan.

En jaksa enempää tänne kirjotella, mutta laitan pari hassua kuvaa !


Lisää kuvateksti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !