torstai 2. helmikuuta 2012

Mikä on se, joka halaa sua ja jolle purkaa surut? Joka saa sut miettiin "Mitä vittua?", kun sen takia aina leuka sekä silmät tippuvat
.. tämä tyttö ei  väistä,  pelkää ei  missään, hän juhlii ja riehuu, ei oo ikävissään,
hän villisti viihtyy ja siihen on syy, hän on hurmaava, kiukkuinen onnekas myy !

kihhhii aivan tosi söpö ja joka sana totta tuossa Myy-laulussa ! Mäkin oon vähän pikku myy :) Muumit on veiketä, ja niistä on kaikkea ihanaa krääsää jolla aijon tulevaisuudessa kyllä somistaa kämppäni ;)

Eilen oli kaikin tavoin kyllä hyvä päivä. Riitely puhistaa ilmaa, mikä on kyllä aivan totta. Joskus pitää vaan uskaltaa avata suunsa, vaikka ei siittä yleensä mitään hyvää tuu. Onneks nyt sentään <3 Ja kaiken huipuks eilen oli ratsastuskin ! Menin Veeran kyytillä tallille ja manasin, että kunhan en vaaan saisi yhtä tiettyä idioottiheppaa. No voitte arvata kenen nimi siellä taulussa oli sen hevose perässä :) .. jep, mun.

Ei tunti loppujen lopuks niin huonosti menny ku oli voinu kuvitella ja huomaa, että ei oo 6-vuoden ratsastus hukkaan menny kun olin ihan muikeena kun sain hevosen pysähtymään... jes.
Kyllä sitä loppu tunnista sitte alkoki tulla jo piikku, pikku ärräpäitä..:) Ratsastus on kaikesta huolimatta kyllä niin kivaa ja raskasta. Loppu peleissä tosi palkitsevaa ! Ja talli on ainoa miehetön vyöhyke, missä ei jaksa ees käyttää ajatuksiaan niihin kaks lahkeisiin.
Niin ja tosiaan olin tilannut h&m nettikaupasta kaikkea pinetä kivaa ja ne tulikin sitte eilen. Puolet vaatteistahan ei tietenkään tuu ennen huhtikuuta, että taijan ostella ihan kaupoista sitte niitä uusia vaatteita, mutta onneks tuoltakin paketista tuli kaikkea kivaa. Kuvia en oo jaksanu ottaa ja toivon että pystytte elämään ilmankin, sorrrrrri :)

Eli semmonen musta hame menee puoleen reiteen, vetoketju keskellä, ehoton lemppari!
Mustat farkut jotka ns. kiiltää ja näyttää tietyssä valossa vähän nahalta. Ihan jees, jos vaan istuis vähän paremmin, mutta kyse on tosiaan hennesistä..
Normi valkoinen pitkähihnen, perus vaate.
Ja  kaks nyörivyötä. Toinen ruskea ja toinen pinkki ! Tuo pinkki oli oikeasti aika ihana !

... mihinköhän mun tyyli on oikeen menossa :D Mutta menen tekemään miehelleni voileipiä kunnon vaimona, huh huh ..:D1 kommentti:

  1. Mikä ihana Myy laulu!? Mulla on menny aivan ohi, mutta sulosta! Hihih. :)

    VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !