sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ei se voi olla väärin, lähteä maailman ääriin.

Höhö, oon onnessani muokkaillut näitä bloggerin asetuksia ja nyt kun luin omia tekstejäni huomasin, että tekstin loppuun on tulleet oletus asetuksena valintakakkapainikkeiks hauska, mielenkiintoinen, siistii.. Anteeks mitä.. Joo kiva jos joku pitää tekstejäni hauskoina ( tottakai?) mielenkiintoisina (ouhjeah? itsestäänselvyyksiä?...) tai siisteinä, niin ihanata ihanata, mutta ite en ehkä juuri nuista vastausvaihtoiehtoista piä :D Tai siis siistii... joka tapauksessa Kokkolaan kotiuduttu tänään jo hyvissä ajoin ja isänpäivä vietetty kotona nukkumalla herätyksen ohi, samalla meni pyllylleen se hyvissä ajoin herääminen, sekä pakkailemalla ja koulujuttuja tekemällä. Oon ylpeä itestäni. Saatan saada palautetuksi fysiikan työselostuksen jopa päivän etuajassa viimeisestä mahdollisesta palautuspäivästä. Hyvä minä.
Mitään maailmaa mullistavaa ei viikonloppuna tapahtunut rahan puutteen ja oikeestaan ihan vaan sen kiireettomän ja ressittömän fiiliksen vuoksi, jota oli ihan mukava fiilistellä lemppari hupparissa ja laina kollareissa. Ainoa asia mikä jäi vähän vaivaamaan oli se, että yhden nimettömän Roosan kanssa ei olla nähty kahteen viikkoon ja aikataulut eivät oikeen tänäkään viikonloppuna täsmänneet, mutta ehkä me seuraavassa elämässä sitten tavataan. hö. Pieni roadtrip heitetty lauantaina, mutta muuten juurikin kotona latailtu akkuja.

Nyt meen valmistautumaan tyhmään maanantaihin, ku joutuu mennä tyhmään lukioon. Tyhmällä pyörällä ihan liian tyhmän aikasin. Moiks !


2 kommenttia:

  1. ens vklp sitte! <3 niiiiin paljo kaikkee askaa.
    sille ei maha mittää ku _aina_ vääräs paikas väärään aikaan :):)

    VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !