torstai 8. marraskuuta 2012

Merkkejä olemassaolosta

Hiio hoi ! Tää viikko on menny tajuttoman hitaasti, mutta silti jotenki tuntuu siltä, että vuorokaudessa ei oo vaan tarpeeksi tunteja. Viikonlopun oli Kokkolassa ja yritin tehä koulu juttuja, olin Hennan kanssa ja latailin akkuja leffojen ja hyvän seuran parissa.
Tämä lukio alkaa aikalailla ottamaan kunnon päälle. En varmaan oo ikinä lukenut edes sanakokeisiin nii paljoa kuin nyt? Siis koko yläasteen aikana en oo lukenut yhteensäkkään näin paljoa kuin nyt pariin hassuun. Niin, että innolla koeviikkoa odotellessa. Oisko kohtalon tovereilla vinkkiä miten koeviikkoihin oikeen pystyis valmistautumaan? Joo vois kuvitella, että ainakin kokeisiin kannattais lukea, mutta..
Ihan hassu juttu ku silmät alkaa lipsumaan heti kiinni, ku saattaa hetkeks makaamaan. Taitaa myös olla ensimmäinen kerta pitkään aikaan kun ollaan Jenitan kanssa ihan kahden kämpillä. Lomattista.
Kämppä on nyt kunnossa ja muutenkaa nyt ei oo ressiä juuri mistään. Paitsi, fysiikan tiheydenmäärittämis työselostus, englannin kuuntelu, kasa pitkän matikan tehtäviä (neliöjuuria..mrrr.) ja muuta kivaa pientä, mutta muuten nyt on tosi lepponen olo.
Onneks viikon aikana on ollu myös muutama muu piristys mm. vapaa valintaiset liikunta tunnit jotka hyödynsinki bodycombatissa ja uimassa.

Kuukauden parhain hetki meni ihan äsken, eli kuukauden vaihtuminen. Se on niin lohdullista, ihan jo pelkästään tän mun horoskooppi riippuvuuden, mutta siis ylinpäätänsä sen takia, että voi alottaa taas pikku juttuja ihan puhtaalta pöydältä. Aloitan 1. päivä karkkilakon, tän kuukauden urheilen, ja niii, varmasti joka päivä teen läksyt tässä kuussa.. jne. Valitettavasti tämän kuukauden horoskooppi ei ole mitenkään otollinen Härkä ihmisille, mutta toivotaan parasta ! Tähänkin asti pärjätty !

"Aurinko, Saturnus, perääntyvä Merkurius ja loppukuusta vielä Venus iskevät oppositioenergiaa merkkiisi sellaisella voimalla, että sinun on ihan pakko oppia kohdistamaan energiasi tarkasti rajattuihin kohteisiin. Elämä tuntuu paljon tavallista raskaammalta kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa toimit todellisten henkisten päämääriesi vastaisesti. Järkeilemällä et saa vastausta siihen, mitä nyt pitäisi tehdä, sillä ratkaistavissasi on ainoastaan, mitä ei nyt pitäisi tehdä. Tunnet oikean vastauksen jokaisella solullasi ja uskaltaessasi toimia kehosi viestien mukaan, jätät juuri oikeat asiat tekemättä."

Näin siis sanoo Astron  horoskooppi, toivon mukaan ei mitään hermoromahduksia nyt kuitenkaan nähdä :)


<3 Nyt meen morottaan yläkertaan Maria ! Hei hei !


2 kommenttia:

 1. tuntuuko sinustakin että aikasi ei riitä enää mihinkään kuin läksyihin ? kun englannin sanat saattavat jopa mennä facebookin edelle ? huomaatko päivittäväsi facebookkiin vain kouluaiheisia päivityksiä ? viikonloppuisin tekisi mieli vain nukkua ja ladata akkuja ? jos vastasit "kyllä", olet luultavasti lukiossa. no eeei ehkä vähä liiottelin :D
  kannattaa se lukeminen alottaa ehkä puoltoista viikkoa ennen ( itehän menin fysiikkaan ja kemiaan käytännössä lukematta, onneks oon niin esimerkillinen :> ). omat tiivistelmät auttaa paljon, jos vaan jaksaa sellasia väsätä.
  kun koe sitten lyödään sun eteen, älä panikoi. pistä kaikki tietos aiheesta paperille, koska lukiossa katotaan hyvällä sitäkin että pistät vaan paljon tekstiä :D esseet ei oo kuolemaks, vaikka niin luulin.
  ainiin ja jos saat jonkun vastauslapun sen jälkeen kun oot palauttanu kokeen, niin revi se. alkaa vaan vituttaa entistä enemmän !

  VastaaPoista
 2. sähän valitsit hyvät aineet olla lukematta, jos vanhoja aikoja muistelee :D eikai koeviikkoon voi muuten oikeen valmistautua kuin lukemalla. Ja allekirjoitan nuo ensimmäiset kohdat kyllä täydellisesti. Se tunne kun faceen ainoa kirjottamisen aihe on se miten ei vaan enää jaksa lukiota :D mutta tuo vastauslappujen kattomisen taijan kans skipata, luultavasti alkaa tosiaan vaan vituttamaan.. Kuulostaa hurjalta tuo lukemisen varattava aika, mutta ei oo olemassakaan oiko tietää onneeeen .. :D jos muut on siittä selvinny nii kai minäkin :) tsemppiä sulle jatkoon kans ! :)

  VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !