torstai 1. marraskuuta 2012

Turkkilaista ja hunajaa

Joo eli oon siis iltapalalla tässä. (oho, tajusin kuina irstaalta tuo otsikko kuulostaa, vai onko se vaan mun likanen mieli?) Turkkilaistajogurttia ja hunajaa <3 ihanaa. Kaikista parasta kun laittaa vähän omenan palasia ja täysjyvämuroja vielä messiin.
Asiasta kolmanteen. Ouh, selasin tässä näitä mun Picasan kuva kansioita ja kuvien saldo parilta kuukaudelta on lähemmäs tuhatta. Kylläää, ja olen täällä julkaissut ehkä kahdeksan? Tähän löysin myös henon selityksen. Kuvat ovat tosi epäasiallisia :D Herran jestas millasta settiä.
Ajattelin kuitenkin rohkaistua ja julkasta nyt semmosia kuvia jotka oikeestaan on joka päiväisä tapauksia. Näitä siis on nyt parilta kuukaudelta, mutta tältä mun normaali  arkipäivä vois näyttää.

 1. Ylä vasemmassa nurkassa olevassa kuvassa perus datis ja vieressä istuva asuntolan poika vaihtuu melko tiuhaan tahtiin, koska meillä on semmoset pari kolme hassun hauskaa kaveria jotka asuvat asuntolassa. Kämpän sijainti on kuitenkin sen  300 m asuntolasta, jotan aika paljon nuo suojakit täällä viettää aikaa.
2-3.Ihana ruoka hetki <3 Joka päivä pakko saaha kotonakin vielä kunnon ruoka, joten välillä se on sen kunnon kana tai kala tai tai hirvenlihakastikse illallinen ja sitten välillä se onkin semmonen makarooni nakki ruoka. Tai kuten tossa alemmassa kuvassa näkyykin, perunamuusia ja kalapuikkoja. Villen kanssa  tais olla ruoka hetki, kun Jenita oli sairaalassa. 
 4. Ja koulu. Kyllä sitä aikaa sopivasti menee nyt lukion aikana koti tehtäviin ja kaikkeen muuhun koulu jutskaan. 
5. No siis  tuo musta valkonenkuva on semmonen 'hei tänään sain itsestäni ennätys ajassa ihmisen näköisen ja minulle jäi vapaa-aikaa'-kuva. Perus naama mulle on kun kuljen pipo päässä menemään, vaikkakin joka päivä on pyritty siihen, että jospa sitä vähän viitsisi vaivautua :)  Muiden takia...
  6. Känppärin kanssa innokas peiliteini hetki. (Jenskua ei kiinnosta ja meikä koittaa vissii, että kuinka monta leeukaa saa) lue: Mää irvistelen ja Jenita ois ilosempi, jos räpsisn kuvia jossain muualla :) 
7. Villasukka kausi avattu ja hengailua Marin kanssa.1. Uusista vaatteista kuvia jotka ei ikinä päätynyt tänne.. 
2. OHOPS 
 3.Perus päikkärit pitää ottaa kerran viikoossa. Haha, ihanaa herätä jonkun neljä tunnin päästä ihan pihalla :D Tuossa Jenita tosin nukahti ihan ohimennen.
 4. Mitä sitä selittelemään, perus ilta look mulle
  5. Kuka voisikaan selittää? Perus peppu. 6. Näistä kuvista on irronnu niin monet naurut.
7. Asuntolan pojan masukka :)

Tässä tämmönen valaiseva postaus mun mielenkiinotsesta elämänrytmistä :D hihi. Kiitti ja kuitti teillekkin <3

2 kommenttia:

  1. ootappa ku tuun kotia ni parasta olla nii hellusta että.. jos siis haluat vielä säilyttää pääs :) toi kuva on otettu mun herkällä hetkellä..

    VastaaPoista
  2. HAHA, aatelin että laitan sen tolleen pienenä nii kukaan ei ehkä tunnistai kuka on tuo 'jensku':)

    VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !