tiistai 31. tammikuuta 2012

Tää menee ystäville. Niille, jotka kovan paikan tullen aina jeesii. Kun mieli maassa, niin pyytää peesiin.

Ainaku alkaa masentamaan ja tulee semmonen for ever alone-olo tai koko maailma kaatu päälle nii sitte saa aina semmosen pienen toivon pilkahuksen, että enhän mää oo yksin. Mullahan on nää elukat ! hihi. On erikseen pelkät ryyppykaverit ja sitte oikeet ystävät. Parhaimillaan molempi ;) mutta tiiätte mitä tarkotan. Oikeita tyyppejä on aika harvassa.
 Mulla ei oo semmosia ystäviäystäviä joitten kanssa oon paras kaveri ihkutusta. Vaan ne on enemmänki sellasia, että vaikka ei ees puhuttais moneen viikkoon harvemmin.. nii niille voi soittaa kun on tylsää tai on jotaki ongelmia.Semmosia luottoja!  Ne on vähän niinku perheenjäseniä, jokanen omalla tavallaan.. Niittenki jääkaapit voi putsata iha huoletta !
Niitten oikeitten kavereitten kanssa ei ees oikeestaan tarvi sanoa mitään ku tietää, että ne kyllä aattelee just samaa. Saattaa aiheuttaa pientä käytöshäiriötä yleisissä virallisissa tilaisuuksissa.. Tytöt on kyllä kultasia <3 Poikakaverikin tietää kyllä just mitä tarkottaa kun mennään 'tyttöjen' kanssa. Mitä se on pahimmillaan ja mitä parhaimmillaan.. Ja silti ihan liian harvoin tulee kerrottua kuink akivoja ne onkaa. Mää uskon ja luotan, että ne tulee pysymään mun vieressä ihan mitä sitte sattuuki ja vaikka tulis muita ongelmia. Ei keneenkään voi luottaa 100% mutta eiköhän kaverit oo ne keneen luotan oikeasti eniten, koska en usko, että ne vois tehä mittään sellasta mikä ois oikeesti tosi paha. Tai niillä ois ees syytä siihen. Pitää osata olla ilonen, että on nuin ihania ihmisiä ympärillä <3


pur

piti laittaa niin pieneks ku roosan tissit näytti liian isoilta..
ainoa kunnon yhteiskuva!

perus..
hahah karua !

Hekkää, mutta totta ;)
2 kommenttia:

  1. <3 ja hei oisit jonku vähä kivemman kuvan ees musta :D:D: eikä mun tissit isot....

    VastaaPoista
  2. höhööh :) no saa mun näyttämään entistäki pienemmiltä
    ? :oo

    VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !