perjantai 1. kesäkuuta 2012

Don't bee bitch. - I'm not, I'm just being myself.

Nyt pikku hiljaa alkanu vasta tajuta, että yläaste on oikeasti ohi. Nii tosiaan huomenna todistukset haetaan, että hyvä nyt tajuta. hah. Vielä ei mitään hirveitä tunteen purkauksia tullu, mutta voin kuvitella miten huomenna märisen. Jotenki harmittaa, että suurimpaan osaan ysi porukasta on oikeesti tutustunu vasta tänä vuonna ja kohta se onki jo ohi !
Mahassa pörrää perhosia, kun tajuaa, että kesällä ois oikeasti muutto pois kotoa ja sitä lähtee vähän niiku maailmalle vaikka Kokkola onki aika tuttu kaupunki. Uuen koulun mukana tulee kuitenki ihan uuet ihmiset ja uuet kuviot. Ihanaa ja pelottavaa. Hyrr.

Tosiaan keskiviikon luokkaretki oli kyllä aivan huippu vaikku muutamia nikotiini kärty purkauksia tuli useammiltaki :D Särkännimessä koko porukka oli ihan innoissaan mukana. Itehän kiljuin siinä vaiheessa jo ihan hulluna ku päästiin särkänniemen pihaan ja hytkyin penkillä niinku joku eskarilainen. Eihän se ysi luokka loppujen lopuks niin kaukana eskarista oo..:D Eli oltiin Tampereella luokkaretkellä koko ysi luokan kanssa. Käytiin kaupungilla, särkänniemessä, kiertoajelulla(...porukka nukku koko kahen tunnin kiertoajelun ajan. Oli kiinnostava.) Ylellä, mikä oli oikeesti aika siisti paikka ja sitte ideaparkissä. Ite osin mekon, kengät ja yhen topin. Ylpeä kuinka vähän rahaa meni :) mekosta saattee kuvaa varmaankin lähi aikoina, koska laitan sen päättäjäisiin.  Huh! Nyt saatte kattoa aivan helvetin laadukkaita kuvia luokkaretkeltä..:Dpihisteltiin ja otettiin vaan screeniltä ;)tauko.

                           

happyyy !
                         

2 kommenttia:

Höpöset piristäkää mua !