torstai 12. heinäkuuta 2012

Big love

Oon nähnyt vanhoja tuttuja, tai jotka joskus oon tuntenut. Maailma muuttuu ja me sen mukana. Viime aikoina mun fiilikset on niiiin vaihelleet. Jotenki tosi pelottavaa miten voikaan mennä laidasta laitaan. Oon vasta nyt huomannu, että oon oikeasti aika draama queen. Huhhu..:D Ja oppinu sen, että ne valtavat murskaavat asiat ei ookkaan niin isoja, sitten kun ne jakaa jollekkin. Päässä hautomalla kaikesta tulee niin paljon suurempaa. Se tunne kun saa purkaa sydäntään <3 Siksipä tämmöinen postaus :)

Kolmen parhaimiston joukkoon kuuluu mun elämän tukipilarit jotka pitää mut koossa ja jotka varmaan vihaa mua ihan yhtä paljon ku rakastaaki. Mun kanssa on varmasti hankala elää, koska oon ihmisenä ärsyttävä, en ajattele asioita loppuun, puhun mitä sattuu ja paljon. En tarkota ikinä näille aarteille ikinä mitään pahaa vaikka joskus saatan joskus niitä satuttaakin. My dickheads, my angels.


Jenitan oon tuntenut 12-vuotta. En osais todellakaan kuvitella mun elämää ilman Jenitaa, koska en muista ainoatakaan asiaa missä Jensku ei oli ollu mukana tai hetkeä millon en ois sitä tuntenu. Ollaan vähän erinlaiset parhaat kaverit. Meillä on ollu tosi monenlaisia vaiheita. Hyviä ja huonoja. Kun on tuntenut toisen 4-vuotiaasta, sitä ei ehkä aina tajua, että molemmat tässä on muuttunu ja tulee muuttumaan. Meillä on ollu tosi paljon kasvukipuja ja ollaan ne aika hyvin toisiimme purettu, mutta en mä osais kuvitella ees mitään muuta vaihtoehtoa ku se, että ollaan aina kavereita. Tuo ihminen on aivan upea ja sanon sen sille aivan liian harvoin. Niin käsittömän vahva, suora, rehellinen ja oma ittensä ku ihminen voi olla. Tuo ihminen kyllä kertoo sulle jos asiat ei mielytä eikä jauha selän takana. Oon niin ylpee siittä, että Jenita noussee aina ylös, ihan sama mitä paskaa on ollu ja tulee olemaan. En usko että oisin mitään semmosta mitä oon nyt, jos ei oltais muutettu äitin kanssa tänne hevon vittuun. Tiiättekö te sen fiiliksen ku haluaisit peittää sunn reaktion johonki asiaan tai haluaisit olla näyttämättä tunteitas ja tietää aina, että joku näkee kuitenki läpi? Aivan käsittämättömän helpottavaa tavallaan ja ihan helvetin ärsyttävää myös. Jenita on just semmonen ihminen joka näkee mun läpi aina. En voi sanoa mitään muuta ku että rakastan sua niiiin hirviästi <3


Marin kanssa ollaan tunnettu jokunen viis vuotta. Se muutti patanaan ja oon siittä niin onnellinen vaikka se ei ehkä sen elämässä oo ollu se ykkös juttu. Sain isosiskon :) 


Mari huolehtii musta aina vaikka tiiän, että se kattoo mun tempauksia yleensä vieressä vähän silmät kierossa. Raukka :) Siitä on ollu mulle aivan tosi iso apu kun viime kuukausina oon kokenu ja käsitelly semmosia asioita mitkä ei oo ihan helppoa. Se on ollu vertais tukena ja muutenki auttanu. Musta on niin ihana olla Marin kanssa koska musta tuntuu, että jos  mietin jotaki asiaa enkä osaa sanoa sitä  mitenkäää fiksusti, se kyllä ymmärtää mitä tarkotan. Jatketaan aina välillä toistemme lauseita ja ajatellaan pelottavan paljon samalla lailla asioista. Nauretaan tosi paljon yhessä ja meillä on ihan tosi typeriä juttuja,hah. Mari on semmonen ihminen ketä ihailen. Se on lojaali, voi luottaa siihen että se kyllä auttaa ja se ei mielytä ketään sen takia, että se tarvii hyväksyntää. Tämäkin tyttö on tosi vahva ja se on mun isosisko <3 Oon vaan  niin ilonen ja onnellinen, että se muutti patanaan ja mää löysin sen. Rakkaustyttö. Yks niistä ihmisistä kenen kanssa voin olla täysin oma itteni, oli tilanne mikä vaan.


Roosan oon tuntenu tosi tosi kauvan, mutta ehkä oikeesti löytäny sen vasta parin vuoden sisään, ja nyt vuoden sisään siittä on tullu mulle kertaheitolla paljon tärkeämpi. Roosa on kiltti ja tasapainoinen ihminen. En voi tajuta miten jollakin ihmisellä kaikki vaan on hyvin. Ei ressiä. Täydellinen ihminen :o Tuo ihminen on aina valmis kuuntelemaan, oikeasti. Jos sillä on huono päivä, se on valmis silti kuuntelemaan kuitenki. Jos sillä on itellä vaikeuksia, se kuuntelee kuitenki. Viimeaikoina oon vasta oikeesti itekki huomannu miten paljon se on auttanu mua ja miten siittä on tullut niiiin paljon läheisempi <3 Kaikista sekopäisintä tässä on se, että se yrittää ees ymmärtää mua :o Koska oon ihan ylihysteerinen, stressaan ja teen ja ajattelen juttuja mitä se ei ikinä vois tehä tai ajatell.. ja silti se yrittäää :)  Äh... ihailen tuota naista niiiiin paljon ! Roosa on vaan ihminen jota ei voi vihata. En vaan tiiä miks joku ei tykkäis Roosasta? Musta tuntuu, että Roosa on oppinu multa vuosien aikana  , että mielipiteitä saa olla ja typeryyksiä saa tehä ! Sen vanhemmat rakastaa mua nuiden edellämainittujen asioiden takia :) hihi. Ja mä toivon, että mää opin Roosalta ton tasapainosuuden ! Ihanan ja rakas tyttö.


 

Mun sydämmessä on paikka vielä muutamalla muulla, tosi iso paikka, mutta nämä on vaan niitä ykkösiä <3
Kestäkää mua, rakastan teitä.


4 kommenttia:

 1. voi mää melkeen vollotan ko luen näitä sun rakkaustekstejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :') Joskus sitä pitää vaan sanoa nuo jutut, liian harvoin sitä tulee kerrottua tärkeimmille, että ne on oikeesti tärkeitä :) Yleensä ku munki sanavarasto rajoittuu siihen, tyhmä paksukainen..:D

   Poista
 2. mä en ehkä osais pukee niin hyvin sanoiks kaikkee ja mitä voisin sanoo susta. siis hyvää tietty vaa^^ mutta ihana rakas mursu, ISO <3

  VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !