keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Normaalien maailmassa niin hukassa.

Tosi hämärä fiilis. Jotenki semmonen, että oon kokenu tän ennenki.
Mua itkettää en tiiä miks, mutta mulla kihlmöi koko vartaloa ja tää tuntuu tosi pelottavalta.
Ylös pääsy tästä fiiliksestä vaatii muutakin ku ittensä tsemppaamista ja positiivistä ajattelua.
Ihan tyhjä olo, mutta ei tyhjä pää. Oikeastaa nauttisin nyt nii paljon, jos se ois  täynnä.
Seinä kaatuu päälle. Ei kaadu, vaan ne tiivistyy kokoajan mun ympärille ja rajaa mut tänne.
Mua pelottaa tulevaisuus tai se, että tää olo ei mee ohi. Mun ainoo henkireikä päättyy huomenna ja mulla on hirveempi olo ku pitkään aikaan.

2 kommenttia:

 1. Oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaa ja muistan ne tekstit kun erosit sun poikaystävästä. No, mut jätettiin kans perjantaina (suhde kesti 4,5v), samana päivänä ku mieheltä loppui armeija. Ihan puskista tuli ero ja nyt miehellä on jo joku uusi tyttö kuvioissa vaikka erosta tosiaan alle viikko aikaa.
  Pahalta tuntuu ja tuntuu että ainoat henkireijät on ystävät, kuitenkin kun ei ole ystävien kanssa vaan itsekseen niin tuntuu just tolta...seinät kaatuu päälle, pala kurkussa, ahdistaa ja pelottaa tulevaisuus.
  Joten kysynkin, miten pääsit yli teidän erosta? Kaikki neuvot otetaan vastaan...jouduin ottamaan sairaslomaa töistä viikon mutta pelkään että se ei riitä, että pitää lopettaa toi kesätyö kun koitan vaan keskittyä siihen etten romahda ihan täysin.

  Anteeksi kun tuun anonyyminä näin avautumaan, mutta tuli vaan tästä sun tekstistä mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kuule mitään :) Itkemällä, yrittämällä esittää että kaikki on hyvin, sekoilemalla ja sitte sitä tajuaa, että nuo kaks jälkimmäistä ei auta :) Pitää itkeä sitteku itkettää, huutaa ja riehua. Koska paha olo lähtee kyllä pois aina joskus. Eilen pääsin tuosta ahsituksesta ku yksin kertasesti kerroin vaan kaiken kaverille, ihan sama miten typeriä juttuja ne oli, ja ihan sama kuinka väärät sanat sanoinkaa. Erosta ei pääse todellakaan hetkessä yli, sinulla tietenkin vielä noin pitkä suhde joten en osaa edes ajatella kuinka hankalaa sulla on :s Uskon että erosta pääsee täydellisesti yli vain kun löytää uuden, mutta paha olo loppuuu kun asiat käsittelee, itkee, hyväksyy asiat ja keksii muuta tekemistä. Ja uskomalla että kaikki tapahtuu jostakin syystä :) Tsemppia sulle ja oon niin onnellinnen kun kommentoit, vaikka asiasi ei tietenkään kovin iloinen ollut ! Voimia sinne <3

   Poista

Höpöset piristäkää mua !