tiistai 28. elokuuta 2012

Ei sitä osaa pelkää, ei tässä elämässä.

Päivät menee eteenpäin ja alkaa oikeasti huomaamaan miten se syksy tulee. En tykkää. En vaan oo ihmisiä jotka haluaa olla pimeässä ja kylmässä? Kuka haluais?
Ehkä asiasta voi olla montaa mieltä. Ajattelin nyt kun pitkästä aikaa on taas hetken hengähdys tauko ja aikaa olla rauhassa niin  kirjottaa tänne kuulumisia. Perunat keittyy keittiössä ja jalat huutaa. Tai jos ei huua vielä, nii huutaa viimestään huomenna, koska raahasin itseni Roosan kanssa Kokkolan Urheilutalon kuntosalille. Kuntosali oli kuten ehkä voi arvata, aika paljonkin isompi kuin Vetelissä, mutta yllätykseks halvempi. Kun salille menee ennen 16.00 maksaa salille meno vain euron opiskelijalta. Juurikaan mitään tehokasta en aikaan saanut, mutta rappio kesän jälkeen mikä vaan kohottaa kuntoa, hah.
 Rappiosta puheen ollen tosiaan, viime viikonloppuna olikin venetsialaiset jotka oli ihan okei ! Ilta oli rento aj vietin sen kavereitten kanssa Kokkolassa, mutta eipä mitään maailmaa mullistavaa tapahtunut ! Yhtään kuvia en saanut otettuakaan tosiaan vaikka kamera oli mukana. Kiva !

 Niiiin ja tosiaan,  Blockfestistäkään en oo kerennyt tänne kertoa ! huhhu. Niin siis mun päivät on tähän mennessä kulunut tekemällä; ei mitään, mutta  silti en ole vaivautunut kertomaan millaista oli suomen parhaimmilla festareilla? YEAH. Ehkä voin vedota siihen, että en ole vielä saanut kuva materiaalia koneelleni tuolta blockista. Ehkäpä kuulette vielä siittä..:)

Päivät kuluvat luultavasti tästäkin eteenpäin seitsemän tuntia seisomalla keittiössä ja sen jälkeen jonkin muun kehittävän tekemisessä, mutta tuun kertomaan teille kuulumisia ! SEE YOU !


Vitsi kun aina pitää aatella muita, mutta  elämä on ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !