torstai 30. elokuuta 2012

Just perfect.

Torstaissa mennään ja oon kerennyt viettää jo yhen  yön kotona. Kuinka mukavaa. Kyllä se on ihana välilllä ihana tulla kaupungista tänne syrjään. Kokkolassa sitä tulee kokoajan oltua liikenteessä tai hoidettua jotakin asioita ja muutenkin musta tuntuu että se on vähän semmosta  paikasta a. pisteeseen b. Tykkään kyllä siittä, että näkee ihmisiä ja olla liikenteessä, mutta kyllä se on ihanaa ku tulee kotia ja voi vaan olla. Saa olla vähän passuutettavana kun ei ite tarvi huolehtia kaikista tiskeistä yms. Akut lataa !

Meillä on siis koulusta nyt pari etäpäivää ja tehtäviin mitä saatiin kuuluu myös ruokapäiväkirjan pitäminen ja kaloreitten laskeminen.
 Kuinka hirveää hommaa? Siis tottakai jotkut pitää siittä ja jos haluaa laihuttaa niin varmasti aika tehokas keino, koska esim mulla on nyt kauhee stressi siittä mitä syön, koska tiedostan, että paljon syön siihen nähden, että en juurikaan liiku. En ymmärrä ihmisiä jotka oikeasti määrittää elämänsä noitten taulukoiden mukaan. Tottakai se on ihailtavaa, että jotkut ihmiset tietää paljon syö ja mitä syö ja kuinka terveellisesti, mutta musta nuo taulukot  on kaiken pahan alku ja juuri. Ensinnäkin kuinka paljon nykyään puhutaan painonpudotuksesta ja kaloreista ja sallittavista ruoka määristä yms. ja sitten toiseks kuinka monella nuorella on oikeesti ulkonäkö paineita ja  ne ei oo tyytyväisiä omaan kroppaansa.
Aika paljon ja aika monella.
Itekkään ei osaa olla tyytyväinen itseensä aina, mutta musta elämän pyöriminen kulutettujen ja saatujen kaloreitten ja kilojen ympärillä on aikas turhaa.
Kaikista paras ois kun ihmiset aattelis sitä mtä peilistä näkee, eikä sitäkään nii kovin kriittisesti.
Jos peilistä tuijottaa 163,5 cm pitkä tyttö joka on normaali painosen näkönen, mutta masu vois olla vähän kiinteämpi, onko mitään hätää? Ei. Ei sillon tarvi tuntea suurta tunnon tuskaa jos sitä sitten syö suklaata. Tietenkään kaikki ei nää sitä näin , mutta se on mun näkökulma :) Urheilullinen kroppa on kaunis ja monen unelma, munkin, mutta tiiän, että ei musta oo sitä hankkimaan joten kai sitä vois olla vaan tyytyväinen itteensä tämmösenä kun on ? Urheilukin on paljon mukavampaa kun sen ajattelee oikeesti vaan liikunnan kannalta ja plussana perästä tulee mahdollinen hoikistuminen.  Aiheeseen liittyen ja muutenkin todella hyvä teksti minkä bongasin Lauran blogista, lukekaapa.
.. Ja niin kliseeltä kun se kuulostaakaan, jos sulla on sisällä kaikki hyvin se aika monesti säteilee ulos :)2 kommenttia:

Höpöset piristäkää mua !