keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sisko älä luovuta vielä.


Kuukausihoroskooppi Härkä

Pluton kolmio, Chironin sekstiili ja Venuksen sekstiili vaikuttavat merkissäsi samanaikaisesti ja tuottavat tällä kertaa yllättäviä mahdollisuuksia ihastumisiin ja rakastumisiin etenkin elokuun puolivälin tienoilla. Nyt kannattaa olla kiinnostunut henkilökohtaisesta elämästä ja ihmissuhteisiin liittyvistä uusista löydöistä, jotka voivat toteutua uuden tai jo olemassa olevan kumppanuuden kanssa. Kohtaamisissa on rakkaudellista ja parantavaa energiaa, kävipä niissä lopulta miten tahansa. Nyt on uskallettava heittäytyä nauttimaan elämästä jopa pienellä riskillä, sillä kosminen Amor seisoo rinnallasi.

Sielt se elokuu nyt tuli. Kesä meni nopeasti, mutta ei se liian lyhyt tai tylsä ollut. Itehän sä oot saanu päiväs valita :) Kyllä ! Eli siis viime viikonloppuna oltiin perjantaina Seinäjoella vauhtiajoissa ja katottiin Popeda ja Petri Nygård. Fiilis oli jees ! 

Lauantaina olin perhetutun 50v. juhlissa joista karkasinkin  heti syötyäni Räyrinkiin kavereitten kanssa uimaan ! .. Okei, ehkä en karannu, mutta siis .. Ja illalla suuntasimme lavatansseihin ! hah. Kokemuksia kokemuksia.

Seuraavana päivänä hilpeenä mökille, jossa jotku helvetin tappaja hyttyset meinas tappaa mut ! :o Nukkuessa mökillä se aika meni, mutta oli jotenki rentouttavaa ! 
Eilen olinki pari tuntia töissä ja nyt kotona tuskailen muuttoa !  Vihaan pakkaamista, mutta ite muuttoa ootan jo hirmusesti ! Tuleva viikonloppu meneekin sitte Kokkolassa kavereitten kanssa toivonmukaan hauskoissa merkeissä.  Elokuulle suunitelmissa ois vielä lähhteä Blockfestiin, koska Pipefest kusi totaallisesti. No mutta nyt kultaseni taijan lähteä ottamaan tän elokuun vastaan pakkailemalla !Meitsin.

Aada mökillä. Raasu <3
 Ei lämmitä, saatanan tappajat. kaaos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !