tiistai 16. lokakuuta 2012

Enkä mä kerro kellekkään, että tämä ei riitä.

Syysloma starttasi siis todella hyvissä merkeissä, missä itseasiassa koko viikonloppukin jatkui !
Lauantaina tehtiin nannaa hedelmäsalaattia ja kermavaahtoa, paisettiin patonkia ja vietettiin koti-iltaa. Koti-ilta itsessään meni ihan perseelleen, mutta musta vain positiivisesti !
Pari tyyppiä tuli käymään ja sitten niitten pari tyyppiä tuli käymään, pari tyyppiä lähti ja pari typpiä tuli..:D Oli mukava jutella uusien ihmisten kanssa lauantai iltana kahvikupin ääressä huppari ja pipo päässä, eikä missään nihkeissä pippaloissa puolilla ruumiin ja hengen voimilla. Loppujen lopuki päädyttiinkin heittämään vielä parit hassut rundit kaupungissa ja ilta lopetettiin leffaan.
Sunnuntaina kyydit kotia kusas joten minä sitten jäin vielä kokkolaan ja käytiinkin Hennan ja Satun kanssa tsekkaamassa uusi leffa, Raakalaiset. Elokuva oli hyvä, mutta ennenkaikkiaan elokuvan miehet olivan ihania <3 Oli kyllä paras viikonloppu pitkään aikaan :)

Veteliin maanantaina kotiutuessa söin, pötkötin ja lähdin tekemään ylläri reissun traktorilla Halsualle ! haha. Muista jatkossa, jos joku ehdottaa extempore reissua Halsualle, kieltäydy kohteliaasti.

Nyt loppuloman aijon nauttia siittä, että ei ole mitään suunitelmia ja aijon viettä tyttöjeni kanssa laatuaikaa, syyä hyvin ja ehkä jopa koittaa liikkuakin, kun viime viikolla sain niin hyvän rytmin.

Mua hävettää kyllä aika paljon se, että mulla ei tosiaankaan oo ainuttakaan kuvaa viikonlopulta tai edes viimeviikolta :D Saatte nyt tyytyä tähän ja lupaan parantaa kuva saldoa syysloman aikana !

ps. Kuinka raukka tuo valas on !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !