perjantai 26. lokakuuta 2012

Tutut polut eksyttä

Oumai mikä viikko. Ensimmäiset lukio hajotukset, chek.  Pään vaivaa tuotti sanakoe, huonolla lukupäällä ja turhan sosiaallisuudella varustettu kroppa. Koulusta kotiin ja lukemaan tai tekemään läksyjä. Ammattikoululta pieni pudotus. Onneks koulu on kuitenki vaan koulu.
Toinen asia mikä meinas saaha tän lämmön (koska on kiva saada läNpöö..hehe) rakastajan paniikin puolelle oli valkoset pallot mitkä alko eilen illalla uhkaavasti lähestyä maata. Nyt näyttääkin, että ulos onki tullu kunnon ensilumi. Tennareiden ympärivuoden kuluttajan tuommonen fakta saa aika pois tolaltaan.  lue: Hysteeristä valittamista ulkoportailla, kun sukat kastuu ja on kylmä ja ei jaksa ja miten se lumi tuleeki joka vuosi? Nii ja kylmä? Onse kumma ku ulkona on kylmä kun kohta on kuitenki jo Marraskuun alku? Nim. 16-vuotta suomessa asunut tyttö jolle talvi tulee yllätyksenä joka vuosi.
On tuossa tiesti omat hyvät puolensaki, ulkona on aika nättiä ja tupakka tuoksuu talvella hyvältä <3
Viikolla ei tosiaan mitään kummempaa tapahtunut kuin yhet pitkät univelka päikkärit, kaupungilla pyörähtelyä ja koulua. Tänään aijon a. kattoa leffaa ja nukkua. Nii ja tietenkin syyä paljon ! b. Lähtiä vallottamaan Kaustisen, koska kuulin juttua, että joku taiteiden yö ois sieläpäin :)
Sen näkee sitten.
Äläkää liukastelko :)

PS. Kauhea tatuointi kumee !!
2 kommenttia:

Höpöset piristäkää mua !