lauantai 29. joulukuuta 2012

ihan pikku vätys väsy vaan

Ouh, voin luvata teille lähitulevaisuudessa ainakin päivitystä ostoksista Jyväskylän reissulta, josta palasinki ihan just ! Ihana päästä eri kaupungin kauppoihin, varsinkin koska joulupukin lahjakortit ja ale ! Joulupukki oli mulle muutenkin ollut tosi suopea ♥ Sain mm. Puuman hajuvede, niitä lahjakortteja, rahaa.. niin ja semmosen kirjan joka kertoo, että onnellisuus johtuu vetovoimanlaista. Vedät onnellisilla ajatuksilla puoleen onnellisia asioita ja taas kielteisellä ajatus maailmalla kileteisiä asioita ! Siellä oli paljon muustakin juttua, tuon vetovoimanlain käyttöpiirissä. Eli jos oikeen kovasti toivoo niin huomenna oon mijonääri ja prinssi tulee pelastamaan mut ...♥ Ei mutta jotenkin ihana kirja, vaikkei se toimisikaan ihan niin mustavalkoisesti, onpa ihan kiva harjoittaa tuota vetovoimalain ajatusmaailmaa ihan vaan hyvän mielen takia ...:)
Tuo vaatekaapin päivittäminen oli tosiaan varmasti fiksua myös sen takia, että joulun jälkeinen turvotus on tullu jäädäkseen.. vai oisko ollu koko vuodesta tullut turvotus..
Lupaan teille myös tämän tai luultavimmin ensivuoden alusta postauksen tästä vuodesta ! So much drama. Toivotaan siis kaikki yhessä, että ensivuosi ois vähän hellempi..:)

Nyt viralliset uudenvuosenlupaukset ja tavoitteet. Pääsette sitten vähän näpäyttelemään mua, kun nää ensimmäisen kuukauden jälkeen unohtuu :)

-  Aijo Rajottaa tuota tupakointia vain viihde käytöks. Lopettaa en kuitenkaan pysty niin parempi kai tuo on kuin ei mitään?

- Aijon olla kesäkunnossa 2013. Tämä perinteinen naisille..:D Pikkusen jos persettään nostais useammin penkistä niin saatais nää 2012 ihanat kilot muualle kummittelemasta. Ja toiseks meillä on vajaan parin kilsan päässä aivan upea kuntosali, jossa on Les Millsin tunteja mahtavineen ohjaajineen ja fiiliksineen. Sääli, jos ei käytä hyväksi mahdollisuutta käyvä Rokissa.

-  Haluan olla onnellinen. Viime vuonna taisin haluta, että olisi kivaa. No kivaa oli kyllä. Onnellisuus ja kiva on vaan eriasioita. Nyt haluan olla vaan onnellinen :)

- Pyrin pitämään rakkaat tossa ihan viekussa, missä niitten paikka on.

- Hih, metsästän poikakaverin ...

- Aijon lopetan kynsien puremisen !4 kommenttia:

 1. Ei menny ku päivä et pääsee näpäyttään !! Itsehillintäs kusee tupakan suhteen :) Ja ei sun tarvi mitään ruveta laihuttaan hönö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AUTS ! Kynnetki syöny jo.. No aina voi vähän terästäytyä :)

   Poista
 2. hih... boyfriend ois tässä aika lähellä ;)

  VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !