keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Naked truth

 
Naked truth, lukekaa täältä lisää !... Monet teistä ovat kyllä varmaan törmänneet kyseiseen tekstiin jo, mutta ne jotka eivät ole !

Elis siis törmäsin tuohon haasteeseen netissä ja musta se on aika näppärä. Itselleni ainakin iskee kauhea ulkönäkö kateus kun katson muiden blogeja. Jollakin on aina vähän nätimmät silmät ja joku osaa meikata niiiin hyvin ja miten ihmeessä tuolla on noin tasainen iho? Usein vastauksena löytyy muokkaaminen tai meikkikerros. Muuttamalla kontrastia ja pikkuisen iho silottamalla saadaankin taas ihan uusi paranneltu naama. Enkä todellakaan mollaa muokkaamista, koska teen sitä itsekkini. Kukapa ei haluaisi olla mahdollisimman nätti? Niiiiinpäää.  Itselleni meikittömyys ei ole ongelma, aika usein sitä tulee hilluttua koulussa, kaupungilla ja no varsinkin kotona ilman meikkiä pipo päässä. Jossakin vaiheessa yleensä kyllä iskee alemmuuskompleksi kun ohi kävelee niin laittautuneen kaunis tyttö ja itse näyttää lähinnä siltä kuin hamsteri olisi alkanut narkkaamaan ja valvonut vuoden putkeen. Oikeesti.
Silloinkun meikaan, meikkaan myös aika vahvasti. En ole sitä sorttia että meikkivoide ja vähän ripsaria. Vahvat rajaukset, tummat kulmat, aurinkopuuteria jne. käytetään sitte ihan reippaasti. Ja eikös maailman ihaninta ole tälläytyä pari tuntia kun tietää, että lähdetään 'ihmisten ilmoille' ? Todellakin.  Mutta minua naurattaa suorastaan tytöt/naiset jotka eivät ole sen vertaa itsensä kanssa sujut, että voisivat mennä esin. kauppaan, kouluun ilman meikkiä? Mitä ihmettä ? Et ehkä ole näteimmilläsi silloin (osa kyllä paljon kauniimpi ilman meikkiä tai vähällä meikillä, kuin ankarilla sotamaalauksilla..) mutta se olet saatana kuitenkin sinä, eikä maailman pitäisi kaatua siihen, että aamulla ei kerennyt meikata. Eihän ?  Tämä on minun mielipide.

Minulla itselläni on sekaiho joka punoittaa poskista ja huokoset näkyvät selvästi. Mielelläni vedän poskien ja nenän päälle meikkivoidetta ennenkuin lähden kotoa. Muuten minulle on suotu aika tasainen iho ilman sen suurempia näppyjä saati finnejä. Silmän aluset ovat aina tummat joten ne ovat suurin asia mikä minua häiritsee sekä kulmani ilman meikkiä. Näytän ihan vauvalta kun en ole meikannut :D  Toivoisin, että niistä parista hassusta lukijastani muutama tekisi tämän myös, vähän niinkuin tunnustuksena haasteen liikkeelle laittajalle joka oli rohkea ensimmäisenä :)
Liikkukaamme siis siskot kaupungilla, kaupassa ja koulussa vauvojen ja hamstereiden näköiseneä tai kuten minulle usein sanotaan, kun en ole meikannut, krapulaisen näköisinä ja ollaan ihan sujut sen kanssa, että naamataulu punoittaa.
ps. huomasin, että itseasiassa pari postausta sitten minusta olikin meikitön kuva...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !