keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Huominen on niin kaukana.

Viikonloppu lusittu viihteellä enemmän tai vähemmän ja huomaan tuon rakkaan kotikuntani seuraelämän olevan aika helveti huonoa komedia sarjaa. Just semmonen komedia sarja joka on ollu kaikkineen känni reissuineen, parisuhde kriiseineen ja läppineen pari ensimmäistä tuotantokautta ihan hyvä, mutta se surkuhupaisuus naurattaa enemmänki nykyään ku ite se ohjelman sisältö. Ei sitä osaa selittää, se pitää vaan kokea. 
Niin monenlaista hiihtäjää, että ei voi ymmärtää. 

Koulussa uusi innostus oikeesti koko opiskeluun, tässä jaksossa meitä opettavan opettajan aikaan saamana. ( aika outo tuo jäläkinmäinen lause?)  Huippua kysellä ihmiseltä jolla on oikeasti kokemusta alasta perinpohjasesti ja joka tietää mistä puhuu. Päivät menee nopeasti ohi, eikä minkäänlaista hajotusta ole tullut. Tottakai perinteiset 'sattuu, nälkä, väsy, kahvia buhuu' mutta minkäpä tyttö tavoilleen voi. Vapaa-ajalla päivät menee samallalailla. Asuntolalla, kotona, Rokissa ja sitten välillä jotakin tyhmiä velvollisuuksia. Oon oikeesti nykyään asustellu asuntolalla Perholaisten ( joo tiiän, pahoja susien tappajia.....) solussa Lotan kanssa niin paljon, että ollaan saatu oma tupakointi kielto lappunen poikien oveen. Haha. Pahiksia..:)
Päivät siis menee tosi samallalailla  en oikeastaan edes muista mitä tapahtui ja milloin, mutta arvaatteko mitä?
Mua ei haittaa yhtään. Ihminen joka vihaa tasaista arkea on oikeasti tyytyväinen no, oikeastaan kaikkeen.
Mieltä ei paina mikään. Outoa.
En valita. 
Haha, en oo ottanu edes ainuttakaan kuvaa. Mihin jäikään ' aion olla parempi kameran omistaja ?' - lupaus juttunen. Heh.  En lukenu mitään. Oon vaan juonu kahvia ja nauranu.
Ehkä tää on se just hyvä arki?
Tuskin kuulette musta mitään tärkeää informaatiota tai ainakaan mitään järkevää.
Aion vaan juosta onnellisena asuntola-koulu-koti-väliä.
Polttaa tupakkia, tuskailla kurkkukivun kanssa, oottaa tulevaa viikonloppua, käyvä tyttöjen kanssa ystävänpäiväkahveilla ja kattoa pari paskaa leffaa.
Siinäpä se. 


Maailman turhimpia kuvia jotka ei liity milläänlailla mihinkään ja on otettu tällä viikolla tai edes jotakin sinnepäin..

pusuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !