maanantai 16. tammikuuta 2012

2012 !

Aa, uusi vuosi, täynnä kaikkea uutta ja ihanaa ! Uskon että tällä kertaa jopa blogini kirjoittaminen onnistuu.. tai no   turhapa  stä on toiveita elätellä. Minusta tuntuuu että tämän blogin kirjoittaminen helpottaa suuresti muuittenkin ihmisten elämää, ei tarvi kuunnella super ylianlyyyttisiä juttujani vaikkapa kalakeiton syvimmästä tarkoituksesta ja muutenkin jatkuvaa höpötystäni !Tarkoituskseni on pitää tämä kirjoitteleminen säännöllisenepäsäännöllisenä ja sellaisena että kirjoitan mistä milloinki :) ei tule pakko pullaa.



                                                              vappu -11 <3

Joka tapauksessa.
Elämääni kuuluu monta ihanaa asiaa jotka saattavat usein aiheuttaa kyllä pään vaivaa..
Poikaystävä, kaverit, koulu se vähemmän ihana ,  harrastukset, koti, perhe , eläimet, tulevaisuuden suunniteelmat, jatko-oppinot.. Näistä aiheista tulette varmasti kuulemaan vielä.

Uusi vuosi käynnistyi hyvin, paitsi että piti tuo muru päästää armeijan leipiin, onneksi vain puoleksi vuodeksi. Kyllä se tosi typerältä tuntuu kun  niin tiiviisti aikaa yhessä vietetty ja tottunu nukkumaan toisen lämpösessä kyljessä. Toisaalta nautin tästä armeija ajasta varmasti, ainakin välillä, sillä on jäänyt paljon enemmän aikaa omiin juttuihin ja omille kavereille. Ehkä sitä on aikaa nyt sitten etsiä vähän sitää omaa itseään, koska viime vuoden aikana on huomannut itsestään niin paljon juttuja joita ennen ei ole edes tiennyt olevan :o

                                                       apina.

Koulun käyntiinkin olen koittanu panostaa enemmän tänä vuonna, mutta... eikai sitä tarvitse erikseen kirjoittaa. Ei vaan kiinnosta. Vetäis nyt viimeisen puoli vuotta täysillä tehoilla, tai edes puolilla, niin saisipa ainakin olla ylpeä päättötodistuksesta.. kihihi, nii varmaan !


Nääh, tuutte kuulemaan pitkin vuotta mun ajatuksia ja kuulumisia !

Mutta jatkan fiilistelyä PMMP:n tahdissa ja koitan psyykata itseni jumppaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !