tiistai 17. tammikuuta 2012

Nouse ja loista, pois noista ahdistuksen pauloista. Arvostelijoiden käsiraudoista.

Koko päivän on ahistanut ja ahistaa vieläkin ! Enkä varmasti saa koko yönä unta.

Alkanu vaan liikaa miettiä kaiken maailmaan suunitelmia ja tulevaisuutta ja hyrr. Miks kaikki pitää aina suunitella  ja miks jotkin asiat pitää päättää nyt ja heti, vaikka ollaan vielä niin pikkuruisia ? jatko-opiskelut, niitten sijainti, entä jos sittenki, mitä jos tekiskin nii, mutta ehkä sittenkin näin..

Minä olen kuitenkin semmonen tuuliviiri, että jos minun pään mukaan mentäis niin joka toinen viikko tilanne ois eri. Itteäkin oikeen ärsyttää. Tuntuu niin typerältä, että nyt pitäis teehä päätös esim. sen suhteen minne menee opiskelemaan puolen vuoden päästä ? Siinähän kerkeää muuttua suunitelmat sata kertaa ! Ja sitten uskaltaako lähteä seikkailemaan maailmalle, pois tutusta ympäristöstä, unohtuuko kaverit.. yms. yms. Tuohon viimeiseen en usko, mutta olo on kyllä suunnattoman ärsytttävä !

Ja sitten tuntuu ettei se perjantai tule ikinä :( ehkä Jukka siepataan matkalla jonnekki ulkoavaruuteen ekä nää sitä enää ikinä ! Ei tulisi nyt kllä enää yllätyksenä. Taitaa kyllä molemmilla olla vähän sama tunne, joten tasasen inhottavaa ainaki. Oon ihana

Ja takaisin opiskeluihin, muuttaakko yksin, yhdessä vai erikseen. Kaikki on herkullisia ajatuksia, mutta tuhoon tuomittuja. 

"Vitutus on henkilökohtainen tunne ja näin ollen
 kaikkien on parasta pitää turpansa 
kiinni jos toista vituttaa.
 Jokaisella on kaksi omaa asiaa,
 persereikä ja vitutus, näistä asioista ei voi kiistellä."

Olipa piristävä pikku paketti :) 

Hyvää yötä ja tulkaa hakemaan munki möröt sängyn alta !


P.S kaikki on ihan tyhmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Höpöset piristäkää mua !