sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Otetaan kädestä kiinni, vähän katsellaan silmiin.

Viikonlppu meni kumma kyllä taas ihan super nopeaa. Mielialat vaihteli ihan laidasta laitaan ja tämä sunnuntai oli kyllä kaikista rankin :( Tuntuu, että alkaa olla tunteet niin pinnassa kun näkee toista vaan viikonloppusin, että turhauduin ihan pikku asioista kokoajan. Tuntuu niiiin käsittämättömältä, että suurinosa yhteisestä ajasta menee nukkuessa, koska viikonloput on kuitenkin inttimiehille ainoa aika sillaan kunnolla rauhottua ja olla vaan. maailman ärsyttävin lause . Ei mun tarvi kuitenkaan kestää tätä kuin 6 kk joista 1 kk menee lomilla suurin piirtein. eli enään käytämmössä vaan 4 kk ! positiivista..Ärsyttää ajatus siittä, että näkee toista vajaat kolme päivää ja pitäis taas nukkua kaks viikkoa yksin. Sitä tavallaan koittaa olla ajattelematta koko miestä viikkoina, tuntuu vähemmänn kurjemmalta kun antaa itelleen luvat vasta perjantaina muistaa, että tänään se taas tulee hetkeks ! Onneks koulussakin on TET-viikko, ehkä menis vähän nopeempaa taas yks  viikko :)

Olisin kans ehkä maailman onnellisin jos tää yskä lähtis pois, kiitos ! Angiina ei haittaa koska on oireeton, mutta kävelen 100 m. nii saan yskiä keuhkoputken pihalle <3 Univelkaa kertynyt niin paljon ihmeellisten uniongelmien takia, että en jaksa panostaa tähän nyt yhtäään !

movo <3

1 kommentti:

  1. voi ei, kuullostaa ihan hirveältä, oikeesti :-D munkin poikaystävä, jonka kanssa asun yhessä, lähtee kesällä inttiin ja en kestä! en tiedä miten pärjään asua yksin koton, ostaa kaikki ruoat yksin ja nukkua ilman sitä. apua. tsemppiä sulle tohon inttiaikaan :)

    VastaaPoista

Höpöset piristäkää mua !